Over

Sinds 2015 een éénmanszaak die zich heeft gespecialiseerd in professionele autoreiniging en detailing van alle soorten wagens: van een oldtimer tot de dagelijks betrouwbare gezinswagen tot luxe en one of a kind wagens,… kortom alle voertuigen zijn welkom!  Paint Correction Center voorziet car detailling diensten voor particulieren maar ook voor garages en autohandelaars.

Onze service is volledig afgestemd op de vragen en noden van de klant en op de eigenheid van uw voertuig. Detailling is een kunst en hiervoor kies ik bewust voor het werken met de beste kwaliteitsmachines en producten die de snelle evoluerende markt nu aanbiedt. Mijn ervaring gecombineerd met mijn perfectionisme en passie voor auto’s maken dat Paint Correction Center het juiste adres is waar u moet zijn voor een wellnessbehandling voor uw auto. Dit kan zowel op verplaatsing als in de eigen volledig ingerichte detailstudio. 

Meer informatie over onze service met betrekking tot autoverzorging vindt u onder diensten.
Ook kan u bij ons als vaste klant terecht voor advies over het onderhouden van uw wagen. Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen of voor een vrijblijvende offerte.